Vrijgezellenfeest voor vrouwen

Gaat jouw beste vriendin of zus binnenkort trouwen? Dan is het de hoogste tijd voor een vrijgezellenfeest en wie kan dat nou beter organiseren dan jij?

Wie uitnodigen

De aanstaande bruid weet natuurlijk ook wel dat er een vrijgezellenfeest gaat komen. Dit verwacht elke vrouw tenslotte als zij gaat trouwen. Je kunt zelf een lijstje met namen bedenken, maar het is beter om de toekomstige bruid hier ook bij te betrekken. Laat haar een lijstje met namen aanleveren van personen die zij graag bij haar vrijgezellenfeest wil hebben. Op deze manier vergeet je niemand die belangrijk is voor haar.

Datum prikken

Als de namen bekend zijn, is het het verstandigste om eerst een datum te prikken. Dit kan je tegenwoordig heel eenvoudig online doen met een datumprikker. Zodra iedereen deze ingevuld heeft, zie je snel welke datum de beste optie is.

Wat doen

Als je weet wie er aanwezig moeten zijn bij het vrijgezellenfeest en je weet de datum, dan moet de activiteit nog gepland worden. Er zijn heel veel verschillende opties. Je kunt iets kiezen wat echt bij de toekomstige bruid past, maar je kunt ook kiezen voor een activiteit die juist helemaal buiten haar comfortzone valt. Dit kan erg leuk zijn.

Activiteit

Vaak wordt er tijdens het vrijgezellenfeest begonnen met het verkleden van de bruid. Je kan haar in een gek pak rond laten lopen, maar je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een beschaafd sluiertje met kroontje op haar hoofd met daarop “bride to be”. Je kan het dus zo gek maken als je zelf wilt. Daarna is het leuk om een activiteit te gaan doen. Je kunt kiezen voor een leuke workshop, zoals bijvoorbeeld nagels lakken, cupcakes maken of een leuke make-up workshop met aansluitend een fotosessie. Als je liever iets actiefs wilt gaan doen, dan kan je kiezen voor een speurtocht door de stad en daarbij allerlei leuke opdrachten doen. Maar je kunt ook gaan skiën of fietsen. Eigenlijk is elke activiteit goed. Na de activiteit is het leuk om met de groep te gaan eten. Je kunt er voor kiezen om naar een gewoon restaurant te gaan en daar een heerlijk diner te nuttigen, maar het is ook leuk om bijvoorbeeld naar een tapas of sushi restaurant te gaan. Een ander leuk alternatief is een high tea. Als jullie een heerlijk voldaan gevoel hebben, is het leuk om nog wat te gaan drinken met elkaar. Jullie kunnen deze vrijgezellendag dan op een feestelijke gezellige manier afsluiten met elkaar.

Bruiloft

Op de grote dag zijn jullie vast ook allemaal uitgenodigd. Het is leuk om het bruidspaar dan een mooi fotoboek met foto’s van de vrijgezellendag te overhandigen. Het is wellicht leuk om dit te combineren met de foto’s van de vrijgezellendag van de mannen. Zo heeft het bruidspaar een mooi naslagwerk waarmee ze samen kunnen nagenieten van deze overheerlijke dag. Ook is het leuk om een fotocollage te maken van deze twee vrijgezellendagen. Deze kunnen ze dan een mooi plaatsje in hun huis geven en zo denken ze elke dag even terug aan hun geweldige vrijgezellenfeest!

Veel plezier met de organisatie van een onvergetelijk vrijgezellenfeest!

Bron: Release Academy

Laat uw antwoord achter

Welkom bij Feest4en. Wij helpen je bij het organiseren van de leukste feesten. Voor het organiseren van bruiloften, themafeesten en personeelsfeesten ben je bij ons aan het juiste adres. Ook helpen wij je met het vinden van de perfecte feestlocatie. Onze missie is om iedere keer weer een feest te organiseren waarover nog jaren gepraat wordt door vrienden en familie.