Feest geven in Rotterdam

Iedereen houdt wel van een feestje. Een belangrijk onderdeel van een goed feest is de locatie. Natuurlijk kun je een feest thuis houden, maar dit heeft ook erg veel nadelen. Zo moet je alles zelf verzorgen en opruimen. Het is een stuk relaxter om een feest op een andere locatie te houden. Rotterdam is een stad waar erg veel van deze “feestlocaties” te vinden zijn. In dit artikel vind je een aantal van deze feestlocaties en lees je meer over wat er allemaal bij komt kijken.

Begin bij de basis

Voordat je gaat bepalen waar je het feest wilt houden, moet je eerst weten hoeveel gasten je gaat krijgen, wat het budget is voor het feest en (tot) hoe laat je het feest wilt houden. Hierna moet je pas kijken naar een feestlocatie, aangezien je deze dingen duidelijk moet hebben om een goede locatie uit te kunnen kiezen. Zodra je dit weet kun je op basis daarvan een geschikte feestlocatie uitkiezen. Het makkelijkste is om naar de locatie te bellen. Zo creëer je meteen duidelijkheid en weet je waar je aan toe bent.

Café in the city

Een van de feestlocaties in Rotterdam is Café in the city. Dit is een erg gezellige feestlocatie waarin tot wel 750 gasten een leuke tijd kunnen hebben. Het ligt midden in Rotterdam aan de Rodezand. Ook voor trouwerijen is de locatie geschikt. Het is een café/restaurant/nachtclub. Oftewel voor elk feestje biedt de locatie mogelijkheden.

De Doelen

De Doelen is een grote evenementenlocatie die huisvesting kan bieden tot wel 3000 gasten (ook kleinere zalen beschikbaar). De locatie is dus erg geschikt voor de wat grotere feesten en partijen. Het is een erg bekend gebouw en er zijn ook al erg veel grote conferenties en concerten geweest. De Doelen ligt aan de Kruisstraat en is gemakkelijk te bereiken.

Thalia

Thalia is een bekende nachtclub in Rotterdam die uitermate geschikt is om feesten in te houden. De locatie ligt midden in Rotterdam. Er is plek voor maximaal 850 personen. De locatie is erg stijlvol en luxurieus ingericht.

Boompjes evenementen

Een wat kleinere locatie, maar zeker niet minder mooi. Op deze locatie kijk je uit over de maas en zie je de skyline van Rotterdam. Er is plek tot 250 personen. Super geschikt als locatie voor een bedrijfsfeest of trouwfeest.

bekers, binnen, binnenshuis

Laat uw antwoord achter

Welkom bij Feest4en. Wij helpen je bij het organiseren van de leukste feesten. Voor het organiseren van bruiloften, themafeesten en personeelsfeesten ben je bij ons aan het juiste adres. Ook helpen wij je met het vinden van de perfecte feestlocatie. Onze missie is om iedere keer weer een feest te organiseren waarover nog jaren gepraat wordt door vrienden en familie.