Coverband voor je bedrijfsfeest gezocht?

Coverband bedrijfsfeest

Het duurt nog even, maar voor je het weet staat jullie bedrijfsfeest, en jawel, het kerstfeest alweer voor de deur. En met de voorbereidingen kan je daar natuurlijk niet vroeg genoeg bij zijn! Handig om nu al vast na te denken over die ene te gekke coverband die je als slotact op het podium wilt hebben staan. Want zonder muziek is er geen feest! Wij helpen je een handje op weg en hebben ter inspiratie 6 coverbands voor je op een rijtje gezet.

1. Step the Gap

Professionele glam funk en pop met een leuke show inclusief te gekke glitterjurkjes. Dat kan niet anders dan één groot feest worden op het podium, maar ook zeker in het publiek!

2. The Tour

Op zoek naar een allround hit machine? Een energieke performance met veel interactie en de lekkerste dance, pop en rocknummers? The Tour speelt covers van Clean Bandit tot aan Calvin Harris en van Nielson tot aan Tina Turner. Deze coverband heeft al meer dan 10 jaar ervaring op het podium en speelt maar al te graag op jouw bedrijfsevenementen, dorpsfeesten, studentenfeesten of bruiloften!

3. Kitsch ‘n Crew

Wil jij wat levendige pop songs en meezingers die de sfeer er lekker in brengen? Deze studentenband weet wel van aanpakken en speelt het dak er af! Deze studentenband wisselt al sinds 2007 van bezetting, zo gaat dat bij studentenbandjes. De band zit om die reden altijd bomvol frisse ideeën en neemt iedereen mee in hun aanstekelijke energie. De samenstelling van de set wordt voor elke gelegenheid apart samengesteld, in overleg met jou.

4. Soulquake!

Had jij het liefst Aretha Franklin op het podium gewild? En word jij dan ook dol gelukkig van een te gekke band en een echte soul powerhouse zangeres? Dan is SOULQUAKE! voor jou het perfecte alternatief! Verwacht sixties soul en gospel blues. Er zijn niet veel zangeressen die Aretha Franklin en Etta James songs zo vol overgave uit hun mouw weten te schudden alsof het niks is. En vergeet het effect van goede backing vocals niet.

5. Motel ‘35

Lekker rocken? Ga dan voor Motel ’35 die de jaren ‘60 en ‘70 doen herleven. Motel ’35 covert soul, blues en rock ‘n roll songs. Wil jij covers horen van artiesten zoals: The Beatles, Joe Cocker of Jerry Lee Lewis? Ga dan voor Motel ’35. Naast de classic rock songs zullen er ook  nog wat aanstekelijke funk, reggae en latin-hits uit de 70’s en 80’s langs komen. De band bestaat origineel uit 5 bandleden maar Motel ’35 is eventueel ook in een XL-formatie te boeken met saxofonist!

6. Dean and the Moonboys

Vintage coverbandje gezocht? Dan zit je bij Dean and the Moonboys helemaal goed. Zij brengen jou terug in de jaren ‘50 vol boogiewoogie, rock & roll en jive. Verwacht covers van artiesten zoals Carl Perkins, Buddy Holly, Chuck Berry, Ray Charles & Elvis. Let’s twist again!

Jij ben nu vast benieuwd waar je deze geweldige coverbands kan vinden en boeken. Dat kan via het online artiestenboekingsplatform Plugify. Typ de naam van de artiest in de zoekbalk op de Plugify website en beluister de video’s van live performances. Enthousiast? Klik dan geheel vrijblijvend op de knop ‘Check beschikbaarheid’, de artiest komt dan zelf binnen 24 uur bij je terug. Een live band boeken kan eenvoudig online, betalen met factuur is ook een optie.

Laat uw antwoord achter

Welkom bij Feest4en. Wij helpen je bij het organiseren van de leukste feesten. Voor het organiseren van bruiloften, themafeesten en personeelsfeesten ben je bij ons aan het juiste adres. Ook helpen wij je met het vinden van de perfecte feestlocatie. Onze missie is om iedere keer weer een feest te organiseren waarover nog jaren gepraat wordt door vrienden en familie.